1 Nisan 2012 Pazar

Seducing Mr.Perfect / not perfect

bi kaç saat önce izlediğim film budur! yalnız baştan söyleyeyim adıyla pek bi alakası yoktur keza hatun kızımız "seduce" etmek için pek de bi atraksiyona girmemiştir veyahut benim "seducing" alanındaki hayal dünyam baya geniştir burdan onu çıkarıyoruz:))

bu konuya birazdan detaylı değiniciim,şimdi kabaca filmin konusuna bakalım.


                                    Yönetmen: Sang-woo Kim
                                      Tür: Komedi / Romantik

Süre: 107

Ülke: Güney Kore

Oyuncular: Jeong Hwa Eom, Daniel Henney, Baek Do-Bin, Choi Jong-Ryul, Holly Karrol Clark, Kim Ki-Hyeon, Lee Seong-min, Su Mun, Oh Mi-Yeon , Ok Ji-Young, Park Hyun-Young, Jang So-Yeon, Lee Hwa-Sun, Lee Ji-Hye


Konusu:

Min joon gerçek sevgiye inanan biridir ve çıktığı erkeklere kendini adar. Ama her defasında ilişkileri acı bir son bulur aradığını bulamaz. Sonunda en kötü kalp kırıklığını yaşar. Min joon doğum gününde sevgiden ümitsiz bir şekilde yolda giderken yabancı bir arabaya çarpar. Arabadan kızgın bir şekilde yakışıklı genç bir adam hışımla çıkar. Min Joon bu durumdan kurtulabilmek için ingilizceyi anlamadığı numarasına yatar. Min Joon işe gittiği zaman iş yerinde Bu genç adamla karşılaşır ve...


(kaynak : yeppuda)



ve sonrası ilişkilerinde başarısız olan bu kızımızın şu yakışıklı oppadan akıl almaya başlaması ve sonunda da oppamızın pek kendi silahıyla olmasa da iyi kalpli kızımıza vurulmasıyla sonuçlanan olaylar döngüsü.




yazının burdan sonra spoiler içerir,izlemeyi düşünen arkadaşlara derhal bloğu terketmelerini öneriyorum:) dayanamıyciim kusura bakmayın içimdekileri dökmem lazım:)


şimdi efendim kızımız bu taş,kariyer sahibi oppayı baştan çıkarmak için öncelikli olarak tabi ki dişiliğini kullanmak ister.bunun için de bayanların büyük çoğunluğunun yapacağı üzre kuaför + alışveriş ikilisine başvuru.kuaför sahnesini gören blog sahibini aklına direkt olarak şu değişmez gerçek gelir


çünkünüm kızımızda hiçbi değişiklik olmaz,saç aynı saç aynı renk aynı model.
hele o elbise beni benden aldı! zaten oppamızın elbiseye ilk tepkisi 





bunun işe yaramadığını görünce patronunun odasını temizlemek,yemek yapmak,evine gidip karşısında ağlamak gibi yine kadın kısmısına atfedilen bilimum "evlenilecek kız" özellikleriyle bence seduce amacına yönelik olmayan çabaları oldu kendisinin.

filmden bi kaç kare





ve mutlu son.. bu aslında filmin sonu değil ama siz öyle bilin:)



sonuç olarak vakit kaybı mıydı? hayır.ama daha iyi seçenekleriniz varsa tercih etmeyin derim.yine de pazar günü kahvaltıdan sonra kahve eşliğinde fena gitmedi:)



yeni hedefim Bay Kibirli ile 100 gün:)






iyi pazarlar.. (sonuna gelmiş olsak da :))



2 yorum: